Ronaldo 2016
Indtast undertitel her

2016 startede med at jeg var nyoperet, så der var mange ting jeg ikke kunne. Tæningen startede derfor meget langsomt op. Ronaldo havde sine "ture" hvor han var bange for verden og uden for kontakt. Han var god at træne på banen, men på folden var han bange, bandt man ham, knækkede han grimen og han virkede meget utilregnelig.

Men under træning ville han gerne mere, jeg havde fokus og han var kvik.

Han bliver bedre og bedre til at slappe af i halsen og acceptere sadlen. Det er bedst i skridt, i trav får vi nu momenter med afslappet hals. Han virker dog ikke til at syntes det er sjovt, bare arbejde.

En dag syntes jeg alt var helt perfekt, Ronaldo havde været rolig og let at træne i dagevis og denne dag lå se andre og sov ved siden af banen. Det var tid til jeg ville op at sidde igen.

Jeg satte mig op, han var tydeligt straks meget anspændt og jeg begyndte at tænke på hvordan jeg egentlig skulle komme ned igen. Nå men han accepterede mig og jeg bad ham gå frem, jeg fik bak, bak og atter bak. Jeg begyndte at blive bekymret, men så gik han frem. Han var så dygtig, vi gik en hel runde på banen, han var helt uden balance og havde det tydeligt svært, men jeg var bare så glad for at han bare gik frem. Så begik jeg en fejl, jeg bukkede mig frem for at give ham en godbid. Da jeg flyttede vægten panikkede han og sprang op/frem, jeg tog pr refleks fat i tøjlen og så løb han i sin buk/panik - få alt på ryggen af. Jeg røg af og var egentlig okay. Jeg var så ked af hvis vi skulle starte forfra, så syntes jeg måtte op igen. Jeg ringede efter min store søn, han satte longen i Ronaldo og skulle holde ham. Jeg steg op, men før mine fødder var i bøjlerne ekploderede han og min søn kunne ikke holde ham. Desværre fik han mig af i hjørnet af ridebanen og han kunne jo ikke komme ud uden at træde fra, så jeg blev trådt på banen og fik hovene i ansigtet. Jeg blev hentet i ambulance, der kom hjælpere til Ronaldo og alt var ret meget panik. Heldigvis kom jeg ikke slemt til skade, men jeg blev bange og det gjorde Ronaldo også.